Kålrabistappe – kålrotstappe er tradisjonelt tilbehør til mange slags middagsretter.
1 stor kålrot i terninger
2 gulrøtter i terninger
1 øse kraft, ev. vann og fond eller buljongterning
1 god klatt smør
1/2 ts malt muskatnøtt
Fløte
Salt og pepper
Kok kålrot og gulrot mørt i vann. Hell av vannet, mos kålrot og gulrot og tilsett kraft, en god klatt smør, muskatnøtt og fløte, til den er passe tykk. Kålrabistappe smakes til med salt og pepper.
![Kålrabistappe - kålrotstappe Kålrabistappe - kålrotstappe](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1070011-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.