Kinesisk kyllinggryte med nudler er en ganske rask rett å lage og den passer godt for barn også, hvis du dropper chilien. Denne oppskriften er passe til 4 personer.
Start med den sursøte sausen:
3 ss sukker
1 dl soyasaus
3 ss hvitvins- eller drueeddik
2 ss tomatpuré
1 ts finhakket fersk ingefær
1 finhakket chili
2 dl vann
Ananassaften
2 ss maisenna
Bland alle ingrediensene i en kjele og la det få et oppkok. Sett til side til det skal brukes
Kyllingen:
500 g kyllingfilet i strimler
1 finhakket løk
1 rød paprika i strimler
2 finstrimlede vårløk
1 boks ananas i biter inkl. saften, som brukes i sausen
Fres løk og kylling i olje i en gryte. Tilsett sausen og resten av grønnsakene og la det småputre i noen minutter. Server kinesisk kyllinggryte med nudler og gjerne med litt friske urter på toppen.
![Kinesisk kyllinggryte med nudler Kinesisk kyllinggryte med nudler](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/dsc_0747-2016656-8-1490721603175.jpg?resize=750%2C499&ssl=1)
Du finner flere matretter fra Kina HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-posten din her. Det er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.