Pasta Alfredo med kylling

Pasta Alfredo med kylling er velsmakende og ikke minst enkelt å lage. Pasta Alfredo en av de enkleste italienske pastarettene og brukes ofte som forrett. Siden jeg har brukt kylling i tillegg, er den velegnet som hovedrett.

Kyllingen:

400 g kyllingfilet i strimler

Salt og pepper

Stek kyllingfiletene i olje, til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige. Krydre dem med salt og pepper.

Pasta Alfredo:

3 dl nyrevet parmesan

125 g smør

Pasta til 4 pers.

Pepper etter smak

Basilikumblader og parmesan il servering

Kok pastaen al dente i en stor kjele med vann og salt.

Visp sammen halvparten av smøret, halvparten av parmesanosten og 5 ss varmt pastavann på middels varme, så blandingen blir kremaktig. Tilsett avrent pasta, og 5 ss til med varmt pastavann, kyllingen, resten av smøret og parmesanosten, bland forsiktig sammen på lav varme (i ca. 1 minutt) og server umiddelbart, dryss over parmesan, basilikum og nykvernet pepper.

 

 

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese