Pasta carbonara med salami smaker godt og er en personlig vri på carbonara.
2 eggeplommer
3 dl fløte
40 g reven parmesan
1 cm hvitløk fra tube
Litt nykvernet pepper
Pasta etter eget ønske
Salami, gjerne italiensk
Minitomater
Visp sammen eggeplommer, fløte, parmesan, hvitløk og pepper i en bolle.
Kok pasta i en stor kjele med saltet vann etter anvisning på pakka, til den er al dente. Hell av kokevannet og tilsett eggeblandingen. La det koke i noen minutter, før du tilsetter italiensk salami i strimler og små, søte tomater, delt i to. Rør blandingen sammen. Serveres med reven parmesan, litt nykvernet pepper og pyntes med basilikum.
![Pasta carbonara med salami Pasta carbonara med salami](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/B402F5BF-C601-4DC1-A1CF-7D782F14DA08.webp?resize=750%2C499&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.