Pasta med salami og tomater

Pasta med salami og tomater er raskt å lage i tillegg til at det er velsmakende, sunt og rimelig. Denne oppskriften kan også lages med andre typer spekemat og er passe til 4 personer.

1 løk

2 hvitløksfedd

200 g salami av god kvalitet, i tynne skiver

1 knust, tørket chili

6 ss olivenolje

1 dl hvitvin

1 ts kyllingfond

10 minitomater, delt i to

Salt og pepper

500 g spagetti

1 potte basilikum, spar på noen fine blader til pynt og finhakk resten.

Parmesan

Finhakk løk, hvitløksfedd og chili og fres det i olivenolje. Tilsett hvitvin, fond og tomater og la det koke i noen minutter, til tomatene går litt i stykker. Tilsett salamien og smak til med salt og pepper. Rør inn basilikum rett før servering.

Kok spagetti etter anvisning på pakken, hell av vannet og bland den med sausen i en stor bolle og sett hele bollen på bordet, så gjestene kan forsyne seg selv. Server med parmesan, som gjestene kan rive over selv og sett frem salt og pepper.

 

Du finner mange spennende pastaretter her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese