Skalldyrsalat

Skalldyrsalat passer godt som en lekker forrett, og som frokost eller lunsj på godt brød. Du kan selvfølgelig bruke ferske eller frosne reker og krepsehaler, om du foretrekker det.

1 pose majones

1 boks crème fraîche

1 bunt dill, finhakket

1/2 sitron, kun saften

Salt og pepper

1 boks krepsehaler, avsilt og skylt

1 boks reker av god kvalitet, avsilt og skylt

1 glass rød rogn

Rør alt sammen, smak til med salt og pepper og sett kaldt i min. 2 timer for servering. Pynt gjerne med en dillkvast.

 

Skalldyrsalat
Skalldyrsalat

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese