Svinemage med ovnsbakte beter er ikke så mye jobb, men trenger lang tid i ovnen for å bli helt mør. Jeg synes svinemage (eller porkbelly, som noen leverandører kaller den) er et av de bedre stykkene på grisen.
1 løk
1 pakke strimlet aromasopp
2 pakker strimlet betemiks
1,2 kg svinemage
2 laurbærblader
3 dl rødvin
4 ss oksefond
2 dl vann
Salt og pepper
Fordel alle ingrediensene i en ildfast form med svinemagen på toppen. Pakk aluminiumsfolie over og sett den i ovnen på 200 grader i 1 time og deretter 100 grader i 3 timer. Ta av folien, sett opp temperaturen til 200 grader og stek videre til svinemagen har fått fin farge.
Svinemage med ovnsbakte beter serveres med valgfrie poteter, som du finner oppskrift på HER.
![Svinemage med ovnsbakte beter Svinemage med ovnsbakte beter](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/p1000205-2016656-9-1502465339165.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner flere oppskrifter med svinemage her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.