Ukemeny for uke 4

Ukemeny for uke 4 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene, eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Gratinert løksuppe
Gratinert løksuppe
Gratinert løksuppe
Tirsdag: Thainudler med laks
Thainudler med laks
Thainudler med laks
Onsdag: Carne de porco á Alentejana
Carne de porco á Alentejana
Carne de porco á Alentejana
Torsdag: Rekerisotto
Rekerisotto
Rekerisotto
Fredag: Nachos med biff
Nachos med biff
Nachos med biff
Lørdag: Andebryst sous vide med portvinssaus
Andebryst sous vide med portvinssaus
Andebryst sous vide med portvinssaus
Dessert: Bær med vaniljekesam og eggelikør
Bær med vaniljekesam og eggelikør

Bær med vaniljekesam og eggelikør

Søndag: Bankekjøtt av elg
Bankekjøtt av elg
Bankekjøtt av elg
Dessert: Verdens beste med peanøtter
Verdens beste med peanøtter
Verdens beste med peanøtter

 

Ukemenyen er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Du finner flere spennende og varierte menyer HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese