Ukemeny for uke 50 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.
Mandag: Goorasa be Dama
![Ukemeny for uke 50 Goorasa be Dama](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1100056.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Tirsdag: Fiskeform med snøfrisk og erter
![Ukesmeny for uke 50 Fiskeform med snøfrisk og erter](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/7659FF49-0BB1-4AAA-9F33-D43B33745A9A.webp?resize=750%2C499&ssl=1)
Onsdag: Kylling i kokossaus
![Ukemeny for uke 50 Kylling i kokossaus](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1000478.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Torsdag: Elgkarbonader med deilig tilbehør
![Ukesmeny for uke 50 Elgkarbonader med deilig tilbehør](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/85C07175-AA8B-4AD6-98F8-5967B31B906D.webp?resize=750%2C499&ssl=1)
Fredag: Machboos
![Ukesmeny for uke 50 Machboos](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/4F407C55-5026-48B9-BC1A-A3163DE5CD22.webp?resize=750%2C500&ssl=1)
Lørdag: Tunfisk med sesampoteter og tomatgremolata
![Ukemeny for uke 50 Tunfisk med sesampoteter og tomatgremolata](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1080973.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Dessert: Bananpudding
![Ukemeny for uke 50 Bananpudding](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1080903.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Søndag: Svinesteik i sous vide med gammeldags brun saus
![Ukesmeny for uke 50 Svinesteik i sous vide med gammeldags brun saus](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/6149AF0D-1856-4BF8-A948-88216C070ED3.webp?resize=750%2C500&ssl=1)
Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus
![Ukesmeny for uke 50 Sjokoladepudding med vaniljesaus](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/C8813801-78F6-4C57-9FED-00685CA60B1E.webp?resize=750%2C500&ssl=1)
Ukemeny for uke 50 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.
Du finner flere spennende og varierte menyer HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.