Cheeseburger onion rings

Cheeseburger onion rings er en oppskrift den yngste sønnen min fant på internett for mange år siden. Det er mye av de samme ingrediensene som i en burger, men her er alt i ett og kan brukes som en deilig kveldssnack og det smaker overraskende godt.

500 g karbonadedeig

1 ts salt

1/2 ts pepper

1 ts hvitløkspulver

1 stor løk

125 g cheddar

1 glass jalapeño

1 kopp hvetemel

5 sammenvispede egg

4 kopper panko (grov strøkavring)

Sånn gjør du det:

Risle en langpanne med nøytral olje.

Bland karbonadedeig, salt, pepper og hvitløkspulver i en bolle.

Skjær løken i 1 cm ringer, og løsne ringene fra hverandre.

Ta en skje med karbonadedeigen og trykk den ned i bunnen av en løkring. Del cheddaren i terninger på 2,5 x 2,5 cm. Legg en cheddarterning midt på, og om du er modig – en jalapeño, tett toppen med en skje med karbonadedeig og trykk den flat. Gjenta med resten av ringene.

Ha hvetemel, sammenvispede egg og panko i tre separate boller. Dypp en ring i melet, rist av overflødig mel, vend den deretter i eggebollen, så panko, deretter tilbake til eggene, en siste gang i pankoen og legg den på bakeplaten. Gjenta med de resterende ringene.

Risle over litt olje og sett dem i varm stekeovn (300 grader). La dem stå til de har fått farge, snu dem og sett ned ovnen til 200 g. Stek videre til de har fått fin farge på begge sider. La cheeseburger onion rings renne av på et tørkepapir, før du legger dem på et fat og serverer med ønsket saus. Jeg har brukt en litt sterk chilisaus, men du kan bruke en god ketsjup.

På det siste bildet, har jeg delt over en ring, så innmaten vises.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese