Gul fiskecurry serveres i det sørøstlige hjørnet av Asia. Jeg har brukt laks, men kan erstatte laksen med andre faste fiskeslag eller med kylling eller svin.
Denne oppskriften er passe til 4 personer:
600 gram laksefilet
2 ss olje
1 glass gul currypasta
2 løk i strimler
2 røde paprika i strimler
1 pose babyspinat
8 dl kokosmelk
1 ts sukker
2 ss fiskefond
2 ts fishsauce
Stek løken myk i olje på middels lav varme i en wok eller stor stekepanne.
Tilsett i currypastaen, og rør til det lukter godt, cirka et minutt, før du tilsetter fond, fishsauce, kokosmelk og sukker. Tilsett laksen i terninger, spinat og paprika. Rør rundt og legg på lokk. La det trekke i noen minutter, til fisken er gjennomkokt.
Server gul fiskecurry med ris eller nudler.
![Gul fiskecurry Gul fiskecurry](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/548873D3-8491-4748-B74E-BE9B6C16883C.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner masse spennende oppskrifter fra alle verdenshjørner HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.