Blomkål- og squashsuppe

Blomkål- og squashsuppe passer både som forrett og som en lunsjrett. Oppskriften er passe til 4 personer.

1/2 blomkål i buketter

1 liten squash i terninger

1 finhakket løk

4 dl vann

1 hønsebuljongterning

1/4 ltr kyllingkraft

1 dl fløte

1 pk. smøreost naturell

1⁄4 ts salt

1/2 ts pepper

Rens blomkål og del den i buketter. Ha blomkålbuketter, squash, løk, vann, kraft og buljong i en kjele. Kok opp og la det koke til grønnsakene er møre.

Ta ut noen blomkålbuketter fra suppen, tilsett smøreosten og kjør resten av suppen jevn med en stavmikser. Tilsett fløte og smak til med salt og pepper.

Pynt blomkål- og squashsuppe med litt urter, spiselige blomster og ev. et dryss nykvernet pepper.

Serveres med godt brød, f.eks. hjemmelagde baguetter. Du finner oppskrifter på masse deilig brød her.

Blomkål- og squashsuppe
Blomkål- og squashsuppe

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese