Kje med bakt potet og estragonsmør smaker kjempegodt. Jeg kjøper kje fra Slakter Eide i Lillesand. De selger varene sine til Meny, så du kan få bestilt det i kjøttdisken der.
Siden kjeet ligger i en nydelig marinade, behøves ikke mer krydder. Her ha jeg lagt kjeet i litt vann i langpanna og satt det på 100 grader i 3 timer, før vi har lagt det i noen minutter på grillen, slik at det får litt farge.
Serveres med bakt potet, delt i to, grillet maiskolbe og estragonsmør
Du finner oppskrift på estragonsmør her.
Bakt potet finner du oppskrift på her.
![Kje med bakt potet og estragonsmør Kje med bakt potet og estragonsmør](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/d7ece-dsc_0906-2016656-9-1500273802808.jpg?resize=750%2C499&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.