Kje med bakt potet og estragonsmør

Kje med bakt potet og estragonsmør smaker kjempegodt. Jeg kjøper kje fra Slakter Eide i Lillesand. De selger varene sine til Meny, så du kan få bestilt det i kjøttdisken der.

Siden kjeet ligger i en nydelig marinade, behøves ikke mer krydder. Her ha jeg lagt kjeet i litt vann i langpanna og satt det på 100 grader i 3 timer, før vi har lagt det i noen minutter på grillen, slik at det får litt farge.

Serveres med bakt potet, delt i to, grillet maiskolbe og estragonsmør

Du finner oppskrift på estragonsmør her.

Bakt potet finner du oppskrift på her.

Kje med bakt potet og estragonsmør
Kje med bakt potet og estragonsmør

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese