Maten i Brasil er påvirket av både italiensk, spansk, arabisk, afrikansk og asiatisk mat, og er derfor en spennende blanding. Ris og bønner hører med og serveres nesten alltid sammen med retter av kjøtt og fisk.
Oppskrifter fra Brasil:
- Bananpudding
- Brasiliansk kylling med båtpoteter
- Chimichurri
- Chimichurri – en litt annen variant
- Côte de boeuf med bakt potet, kryddersmør og salsa
- Culotte med chimichurri og småsinte ovnspoteter
- Dulce de leche
- Flan fra Sør- og Mellom-Amerika
- Friterte plantanas
- Kalvefilet med salsa og båtpoteter
- Kokospudding
- Maistortilla
- Oksefilet med chimichurry og soppstuing
- Pão de Queijo (Brasiliansk ostebrød)
- Pizzadagen
- Rekecocktail med sting og avokadokrem
- Salsa
- Småsinte ovnspoteter
- Svinefilet med pommes noisettes og chimichurri
- Tomatsalsa – min aller beste
- Tortillas
Du må logge inn for å legge inn kommentar.