Tomatsalsa – min aller beste

Tomatsalsa er en deilig, tomatbasert saus, som serveres kald, til mange retter i Sør- og Mellom-Amerika. Den passer selvfølgelig til tex-mex mat, men også nydelig til grillmat og stekte retter av kjøtt eller fisk.

450 g modne tomater, delt i to

1 dl korianderblader

2-3 vårløk, kuttet i 4 cm lengder

1/2 jalapeño, grovhakket

1 hvitløksfedd

1 ss bringebær- eller rødvinseddik

Salt og pepper

Kjør alt til en jevn blanding i en foodprosessor eller med stavmikser. Smak til med salt og pepper, dekk til og la salsaen stå avkjølt i min. 4 timer, eller over natten.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese