Chimichurri – en litt annen variant passer godt til alle typer stekt eller grillet kjøtt. Her har jeg brukt den over grillet indrefilet av kalv.
3 ss hvit balsamicoeddik (Olivenlunden 1830)
3 ss god olivenolje
4 fedd hvitløk
1 fersk rød chilli
1 neve fersk kruspersille
1/2 rødløk
1 neve fersk koriander
1 ss fersk oregano
Saften av ½ lime
Alt finhakkes og smakes til med salt og pepper. Dekk til og la den hvile i romtemperatur til den skal helles over kjøttet
![Chimichurri - en litt annen variant Chimichurri - en litt annen variant](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/76FB1B47-50F0-471D-946A-BE1442AC00CA.webp?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.