Chimichurri – en litt annen variant

Chimichurri – en litt annen variant passer godt til alle typer stekt eller grillet kjøtt. Her har jeg brukt den over grillet indrefilet av kalv.

3 ss hvit balsamicoeddik (Olivenlunden 1830)

3 ss god olivenolje

4 fedd hvitløk

1 fersk rød chilli

1 neve fersk kruspersille

1/2 rødløk

1 neve fersk koriander

1 ss fersk oregano

Saften av ½ lime

Alt finhakkes og smakes til med salt og pepper. Dekk til og la den hvile i romtemperatur til den skal helles over kjøttet

Chimichurri - en litt annen variant
Chimichurri – en litt annen variant

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese