Thaifiskesuppe

1 finhakket løk

2 gulrøtter i terninger

Nøytral olje til steking

1 cm revet ingefær

2 finhakkede chili

2 fedd finhakket hvitløk

1 boks kokosmelk

1 boks kokoskrem

1/2 ltr. fiskekraft

1 liten flaske sweet chili dippingsaus

200 g fisk i terninger

2 finstrimlede vårløk

100 g rensede reker

Litt finhakket koriander

Fres løk og gulrøtter i litt olje. Tilsett ingefær, chili og hvitløk.

Hell på kokosmelk, kokoskrem, fiskekraft og sweet chili dippingsaus. Kok opp suppa og tilsett fisk. Jeg har brukt laks her, men du kan gjerne bruke ørret eller en hvit fisk også. La det trekke til fisken er nesten klar, før du tilsetter vårløk. Tilsett reker og koriander, rør rundt og server med godt brød.