Oberstinnesild

Oberstinnesild er spesialiteten til stefaren min. Den passer perfekt på frokostbordet til jul og er veldig populær i vår familie.

5 kryddersildfileter

1 dl eddik

200 g sukker

10 hele nellikspiker

10 hele pepperkorn

2 store finhakkede løk

3 ss agurkmiks

1 dl ketsjup

1 dl rapsolje

Vann ut silda som det står på pakken og del den i 1 cm store biter. Bland sildebitene med eddik, sukker, nellikspiker, pepperkorn som knuses, løk, agurkmiks, ketsjup og rapsolje. La det stå kaldt i 2 dager før den spises, så smakene får satt seg.

Oberstinnesild

Oberstinnesild

Du finner flere spennende oppskrifter med sild HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese