Thai chicken and paprika wok

We are very fond of food from Thailand with us. You can make this recipe stronger or weaker, by adjusting the amount of chili. This recipe is suitable for 4 people.

4 kyllingfileter i strimler

Litt nøytral olje

1 finhakket løk

2 finhakkede hvitløk

1 finhakket chili

1 glass rød currypaste

1 ss revet ingefær

1 boks kokosmelk

2 ss kyllingfond (eller 1 buljongterning)

2 ss fishsaus

1 lime, kun saften

1 rød paprika i strimler

Littfersk, finhakket koriander

Varm olje i en stekepanne eller wok på middels sterk varme, og stek kyllingfilet til den begynner å få en gyllen farge. Tilsett løk, hvitløk, chili, currypaste og ingefær. Hell på kokosmelk og kyllingfond. Kok opp, og tilsett fishsaus, limesaft og paprika. La det koke i ca. 5 minutter. Rør inn finhakket koriander og server med ris.