Eple- og pærechutney

Eple- og pærechutney

Eple- og pærechutney er nydelig tilbehør til kjøttretter. Ordet chutney er indisk, og lages av grønnsaker eller frukt, tilsatt søte og sure elementer og ev. chili.

1 løk, finhakket

2 epler, skrelt og delt i små terninger

2 pærer, skrelt og delt i små terninger

1/2 dl eplesidereddik

1 dl vann

1/2 dl sukker

Salt og pepper

Bland alle ingrediensene i en kjele og la det småkoke til eplene er møre og eple- og pærechutneyen tykner. Kan serveres både lunken eller kald.

Eple- og pærechutney
Eple- og pærechutney

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese