Fiskesuppe av blåskjellkraft er en en rett, inspirert av maten i Bangladesh, India, Pakistan og Sri Lanka. Du kan gjøre retten sterkere eller svakere, ved å justere mengden chili.
Blåskjellkraften fra denne retten, silt
1 løk, finhakket
1 chili, finhakket
1/2 finstrimlet purre
1 pose grønnsaksris
200 g laks i terninger
Fres løken blank og mør i litt smør. Tilsett chili og grønnsaksrisen og fres i noen minutter til, før du tilsetter kraften og purren og koker opp. Tilsett fisken og la det trekke til den er gjennomkokt. Server med godt brød, f.eks. nan.
![Fiskesuppe av blåskjellkraft](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1040966-scaled.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner flere velsmakende og spennende suppeoppskrifter fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.