Gambas al ajillo er en deilig forrett/tapasrett som kan lages på mange måter. på, Denne oppskriften er passe til 4 forretter og en av mine favoritter.
50 g smør
2,5 dl olivenolje
Varmes
4 fedd hvitløk i tynne skiver
1 tørket chili, knust
1/2 ss kyllingfond
80 g reker
1 neve finhakket bladpersille
Varm opp smør og olivenolje i en gryte eller liten stekepanne. Tilsett resten av ingrediensene, bortsett fra rekene og persillen. La det småputre til hvitløken er gyllen.
Rekene pilles og legges i ildfaste småformer. Hell blandingen over rekene og pynt med bladpersille.
![Gambas al ajillo Gambas al ajillo](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/IMG_9891.webp?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner flere velsmakende skalldyroppskrifter her, og mange spennende og varierte matretter fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.
Nam! Så godt det så ut! 🙂 Gambas al Ajillo er min favoritt 😀 God påske til deg og dine 🙂
God påske 😊