Gå til innhold

AperitivoMat.no

Mat, drikke, reiser og interiør

  • SØK
  • HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
    • Drikke
    • Søkeside
    • Sous vide
    • Billig – lettvint
    • Utenlandske retter:
    • Festmat og menyer
    • Norsk tradisjonsmat
    • Sunnere alternativer
  • INTERIØR
    • Rom for rom
    • Borddekking
    • Hage og uteplass
    • Høytider og sesong
    • Selvgjort er velgjort
  • REISER OG SPISESTEDER

Guyana

Guyana er et spesielt matland. De har en blanding av afrikansk, indisk, fransk, kinesisk, brittisk, nederlandsk, portugisisk, amerikansk og selvfølgelig karibisk matkultur.

  • Bananpudding
  • Chimichurri
  • Dal med torsk og linser
  • Empanadas
  • Eple- og pærechutney
    Eple- og pærechutney
  • Eple- og plommechutney
  • Eplechutney
  • Fersk tunfisk
    Fersk tunfiskbiff
  • Guacamole
  • Kokospudding
    Kokospudding
  • Kylling i mangosaus
    Kylling i mangosaus
  • Kylling med mango, papaya og ingefær
  • Limesyltet løk
  • Maistortilla
  • Rekecocktail med sting og avokadokrem
    Rekecocktail med sting og avokadokrem
  • Salsa
  • Tacokalv
  • Tomatsalsa – min aller beste
Personvernerklæring
  • Facebook
  • Twitter
  • WordPress
  • Instagram
  • Pinterest
  • SØK
  • Kontakt
  • Om meg
  • Brukervilkår
AperitivoMat.no, proudly powered by WordPress.