Salaten:
1/2 hode isbergsalat i fine strimler
2 revne gulrøtter
1 finstrimlet paprika
1 finstrimlet løk
1/2 agurk i små terninger
Litt koriander i salaten og litt til pynt.
Dressingen:
1 dl matyogurt
1 dl yoghurt naturell
3 ss mangochutney
1 ts gurkemeie
1 hvitløkfedd
1 dl usaltede cashewnøtter
1/2 ts salt
saften av 1/2 sitron
Bland alt i en blender og kjør til en jevn masse, eller bruk stavmikser.
Peanøtt- og sesamstrø:
100 g peanøttet
20 g sesamfrø
litt salt
Alt legges i tørr steke panne og varmes i 5 minutter på middels varme. Rør hvert minutt, så det ikke lir brent.
Bland alle ingrediensene til salaten, hell over dressing og bland godt. Dryss over peanøtt- og sesamstrø og pynt med koriander rett før servering..