Minas fantastiske eplepai, både ser fantastisk og smaker også helt nydelig.
150 g smør
150 g sukker
1 egg
1/2 ts bakepulver
300 g Toro bakemiks
6 epler skrelt og delt
Saft av 2 lime
100 g brunt sukker
3 ss kanel
50 hakkede hasselnøtter
Visp sammen smør og sukker. Tilsett egg, bakepulver og bakemix. Settes i kjøleskapet i min. 1 time.
2/3 av deigen trykkes ut i paiform og stekes i 10 min. på 175 grader.
Legg i epler og hasselnøtter og resten av paien, som brukes som pynt. Stekes videre på 175 grader i 30-40 min.
Serveres med is og ev. karamellsaus.
Du finner flere velsmakende desserter fra fjern og nær her, og flere kakeoppskrifter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.