Gå til innhold

AperitivoMat.no

Mat, drikke, reiser og interiør

  • SØK
  • HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
    • Drikke
    • Søkeside
    • Sous vide
    • Billig – lettvint
    • Utenlandske retter:
    • Festmat og menyer
    • Norsk tradisjonsmat
    • Sunnere alternativer
  • INTERIØR
    • Rom for rom
    • Borddekking
    • Hage og uteplass
    • Høytider og sesong
    • Selvgjort er velgjort
  • REISER OG SPISESTEDER

Mongolia

Mongolsk mat består hovedsakelig av meieriprodukter og kjøtt. Den vanligste retten er kokt sauekjøtt. Dampa dumplings med kjøttfyll er  populært. Det ekstreme klimaet i Mongolia har påvirket kostholdet, så de bruker ikke mye grønnsaker og krydder.

Oppskrifter fra Mongolia:

  • Ensaladilla rusa
    Ensaladilla rusa
  • Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
    Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
  • Mongolsk biff
  • Mongolsk hatt
    Mongolsk hatt
  • Mongolsk kylling
  • Mongolsk pizza
  • Mongolske lammestrimler
    Mongolske lammestrimler
  • Pandanis
  • Pilafris
Personvernerklæring
  • Facebook
  • Twitter
  • WordPress
  • Instagram
  • Pinterest
  • SØK
  • Kontakt
  • Om meg
  • Brukervilkår
AperitivoMat.no, proudly powered by WordPress.