Mormors veldig lettvinne og billige pastarett

Mormors veldig lettvinne og billige pastarett er ikke fantastisk, men den er virkelig en av mine barndoms store favoritter. Mormor lagde hele langpanna full og vi spiste som hester. Som voksen tenker jeg at mormors veldig lettvinte og billige pastarett passer best som mat til barna, men når det er sagt, det er absolutt ingen usmak på den.

Kok spagetti etter anvisning på pakken, minus 2 minutter på koketiden. Hell av vannet, tilsett finhakket løk og ketsjup og rør godt. Hell blandingen over i ildfast form, dryss over godt med reven ost, eller osteskiver. Sett formen i ovnen på 200 grader, til osten blir gyllen.

Mens pastaen står i ovnen, bruner du godt med baconbiter i smør i stekepanna. Med en gang du tar pastaen ut av ovnen, heller baconet inkludert stekefettet over, og så er det klart til servering.

Retten kan sikkert gjøres både bedre og sunnere, med litt salat og en bedre saus enn ketsjup, men jeg frister meg til å si nam likevel. Om du har barn eller barnebarn, kommer de til å elske denne retten.

Du finner flere av mormors oppskrifter HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

 

 

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese