Grillet tunfisk med nudler og thaisalat med mango er både sunt og godt. Jeg er så heldig at jeg får tak i fersk tunfisk i Menybutikken min i helgene.
Salaten:
1 mango, skrelt og delt i små terninger
1/2 agurk i små terninger
1 paprika i små terninger
1 rød chili, finhakket
2 vårløk i fine strilmler
1 hvitløksfedd, finhakket
1 plante koriander, finhakket
Saften av 1 lime
Bland alt sammen i en bolle. La blandingen hvile, mens du koker nudler etter anvisning på pakken og griller tunfisken.
Dressing:
Grillet tunfisk med nudler og thaisalat med mango serveres med enten litt nypresset limesaft, soyasaus, sweet chili saus, hoisinsaus eller en annen dressing du synes frister.
Tunfisken:
180-220 g fersk tunfisk per person
Litt nøytral olje
Salt og pepper
Sesamfrø
Tunfisken smøres med nøytral olje, saltes og pepres før grillingen. Grill tunfisken i 2 minutter på hver side. Dryss over litt sesamfrø mot slutten av steketiden. Legg nudlene på tallerkenen med tunfisken oppa og salaten øverst.
![Grillet tunfisk med nudler og thaisalat med mango Grillet tunfisk med nudler og thaisalat med mango](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/A7D9C14C-34E6-4A15-9896-56ABF5FA0D46.jpeg?resize=700%2C587&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.