Fersk tunfisk smaker nydelig og om du ikke har smakt det, kan jeg virkelig anbefale det. Det smaker helt annerledes enn den på boks. Meny kan skaffe tunfisk, bare spør i ferskvaredisken.
Tunfisk er enkelt å tilberede. Jeg smører den inn med olivenolje og tar på salt og pepper. Den kan enten grilles eller stekes i 2 minutter på hver side og så er den klar til å nytes.
Gremolata er favorittilbehøret mitt til fersk tunfisk. Den lages i forveien og spises kald.
1 potte finhakket dill
1 potte finhakket persille
2 fedd finhakket hvitløk
1 glass kapers
2 finstrimlede vårløk
2 dl mangoeddik
1 dl sitronolje
1 dl olivenolje
Rør alt sammen og sett den tildekket, i romtemperatur, til den skal spises.
Server fersk tunfisk med valgfrie poteter.
![Fersk tunfisk Fersk tunfisk](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/7E2DF6E4-AFE1-4337-BF5A-881FFC0D9DCF.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.