Lettvinn kyllingsuppe med karri er både sunn og smaker godt.
1 ltr. god kyllingkraft
1 strimlet løk
4 kyllingfileter i terninger
1 fedd finhakket hvitløk
1 ts kajennepepper
2 ts karri
1 ts revet ingefær
1 pk. reven gulrot/kål
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Ev. kokosmelk eller fløte.
Kok opp kyllingkraft og legg i kyllingfileter og løk. Tilsett hvitløk, kajennepepper, karri og ingefær. La det koke i ca. 10 minutter. Tilsett gulrot/kål. La det småkoke et par minutter til. Smak til med salt og pepper. Om du ønsker en mer kremet suppe kan du erstatte litt av kraften med kokosmelk eller fløte.
![Lettvinn kyllingsuppe med karri Lettvinn kyllingsuppe med karri](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/a4238-dsc_0514-2016656-8-1478717943724.jpg?resize=750%2C499&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.