Ørretrøre med rogn til forrett

Ørretrøre med rogn til forrett er kjekk når man skal servere til mange, siden den kan gjøres helt klar i forveien.

100 g røkt ørret i bittesmå terninger

1/2 pk snøfrisk

3/4 boks rømme

1 ss reven pepperrot (eller fra tube)

Saften av 1/2 sitron

1 neve hakket dill

1 glass rød rogn, helst litt store.

Skiver av røkt ørret

Alt blandes og smakes til med pepper. Legg ørretrøra utover en tallerken.  Pynt med ørretskiver og dill. Server med godt brød eller salt kjeks.

Du finner oppskrift på salte kjekspinner her.

Ørretrøre med rogn til forrett
Ørretrøre med rogn til forrett

Du finner oppskrifter på mange spennende og velsmakende forretter fra fjern og nær her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese