Ikke-putt-alle-eggene-dine-i-en-omelettdagen er en av de mer sære dagene og er vel egentlig ikke en mat dag. Sikkert et fornuftig ordtak og HER finner du oppskrift på flere velsmakende omeletter.
Ikke-putt-alle-eggene-dine-i-en-omelettdagen
Ikke-putt-alle-eggene-dine-i-en-omelettdagen er en av de mer sære dagene og er vel egentlig ikke en mat dag. Sikkert et fornuftig ordtak og HER finner du oppskrift på flere velsmakende omeletter.
Ikke-putt-alle-eggene-dine-i-en-omelettdagen
Ikke-putt-alle-eggene-dine-i-en-omelettdagen er en av de mer sære dagene og er vel egentlig ikke en mat dag. Sikkert et fornuftig ordtak og HER finner du oppskrift på flere velsmakende omeletter.
Ikke-putt-alle-eggene-dine-i-en-omelettdagen
Ikke-putt-alle-eggene-dine-i-en-omelettdagen er en av de mer sære dagene og er vel egentlig ikke en mat dag. Sikkert et fornuftig ordtak og HER finner du oppskrift på flere velsmakende omeletter.
La Tomatina
La Tomatina er en festival som avholdes i Buñol i Valencia, Spania hvert år. Helt siden 1945 har deltakerne kastet 120 tonn tomater på hverandre den siste onsdagen i august.
Du finner oppskrifter som inneholder både rå og bearbeidede tomater her.
La Tomatina
La Tomatina er en festival som avholdes i Buñol i Valencia, Spania hvert år. Helt siden 1945 har deltakerne kastet 120 tonn tomater på hverandre den siste onsdagen i august.
Du finner oppskrifter som inneholder både rå og bearbeidede tomater her.
La Tomatina
La Tomatina er en festival som avholdes i Buñol i Valencia, Spania hvert år. Helt siden 1945 har deltakerne kastet 120 tonn tomater på hverandre den siste onsdagen i august.
Du finner oppskrifter som inneholder både rå og bearbeidede tomater her.
La Tomatina
La Tomatina er en festival som avholdes i Buñol i Valencia, Spania hvert år. Helt siden 1945 har deltakerne kastet 120 tonn tomater på hverandre den siste onsdagen i august.
Du finner oppskrifter som inneholder både rå og bearbeidede tomater her.
Asbjørns tantes marengskake
Asbjørns tantes marengskake minner om verdens beste, men jeg synes den er enda bedre.
5 eggehviter
250 g sukker
3 never (2 kopper) cornflakes
7 dl fløte
1 boks seterrømme
Frukt og bær etter eget ønske f. eks. hermetiske mandariner, frosne skogsbær, druer el. bringebær
Tørre bringebær
Melis
Fremgangsmåte på Asbjørns tantes marengskake:
Pisk sukker og eggehviter stivt. Bland inn cornflakes, som knuses i hendene. Helles i papirkledd langpanne. Stek på 150 grader i 1 time. Del bunnen tvers over når den tas ut av ovnen og fremdeles er varm.
Pisk fløten og bland inn rømmen. Bre kremblendingen over den ene bunnen og legg på ønsket frukt/bær. Husk å helle av saften, dersom du bruker frosne bær. Legg den andre bunnen oppa og pynt Asbjørns tantes marengskake med melis og tørka bær.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.
Kalvefilet med ovnsbakte parmesanpoteter og konjakk- og soppsaus
Kalvefilet med ovnsbakte parmesanpoteter og konjakk- og soppsaus kan gjerne serveres som selskapsmat. Om du ikke får tak i kalv, kan du bruke indrefilet av storfe eller svin.
Sausen:
2 pk sopp i skiver
2 finhakkede løk
4 ss okse- eller kalvefond
2 fedd finhakket hvitløk
10 cl konjakk (1 miniatyrflaske)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.