Ukemeny for uke 20

Indrefilet av reinsdyr

Ukemeny for uke 20 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten  her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Poke bowl med kylling
Poke bowl med kylling
Poke bowl med kylling
Tirsdag: Hvordan friske opp trøtte fiskeboller?
Hvordan friske opp trøtte fiskeboller?
Hvordan friske opp trøtte fiskeboller?
Onsdag: Calzone – innbakt pizza
Calzone – innbakt pizza
Calzone – innbakt pizza
Torsdag: Cajunstyle kyllingsuppe
Cajunstyle kyllingsuppe
Cajunstyle kyllingsuppe
Fredag:
Forrett: Røykelaks med Skagensalat
Røykelaks med skagensalat
Røykelaks med skagensalat
Hovedrett: Indrefilet av reinsdyr, med soppduchesse, rødvin- og portvinsssaus, portvinsmarinerte kirsebær og rosettkål
Indrefilet av reinsdyr, med soppduchesse, rødvin- og portvinsssaus, portvinsmarinerte kirsebær og rosettkål
Indrefilet av reinsdyr, med soppduchesse, rødvin- og portvinsssaus, portvinsmarinerte kirsebær og rosettkål
Dessert: Vafler med is og bær
Vafler med is og bær
Vafler med is og bær
Lørdag:
Forrett: Gazpacho
Gazpacho
Gazpacho
Hovedrett: Hamburger med sauterte poteter og syltet rødløk
Hamburger med sauterte poteter og syltet rødløk
Hamburger med sauterte poteter og syltet rødløk
Dessert: Banoffeepie
Banoffeepie
Banoffeepie
Søndag:
Forrett: Lun soppsalat med karamelliserte valnøtter
Lun soppsalat med karamelliserte valnøtter
Lun soppsalat med karamelliserte valnøtter
Hovedrett:  Sommerskinke med fersk, grilla asparges, potetsalat og aspargessaus
Sommerskinke med fersk, grilla asparges, potetsalat og aspargessaus
Sommerskinke med fersk, grilla asparges, potetsalat og aspargessaus
Dessert: Sommerbærgelé
Sommerbærgelé
Sommerbærgelé

 

Ukemeny for uke 20 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Du finner flere menyer HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese