Lam i tortilla er en god og lettvint rett, som er grei å lage, om du skal bruke opp resten av lammelåret/steika. Du kan også bruke strimlet hverdagslam eller annet strimlet kjøtt, fra kjøttdisken. Denne oppskriften er nok til 4 store lefser.
500 g kjøtt fra lammelåret, revet i strimler
8 ss BBQ-saus, gjerne Sweet Baby Ray’s Hickory
1/2 dl vann
Bland alt i en kjele. Settes på svak varme til det er gjennomvarmet. Legges i lefser sammen med salat, agurk og tomat i terninger og finhakket rødløk.
Om du ønsker andre smaker, kan du for eksempel servere lam i tortilla med coleslaw, raita eller tzatziki til.
Du finner oppskrift på coleslaw HER.
Oppskrift på tzatziki finner du HER
og HER er det oppskrift på raita.
![Lam i tortilla Lam i tortilla](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/E977E498-DD1C-4370-A7E1-D26EA7CF5689.jpeg?resize=750%2C499&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.