Lam i tortilla

Lam i tortilla er en god og lettvint rett, som er grei å lage, om du skal bruke opp resten av lammelåret/steika. Du kan også bruke strimlet hverdagslam eller annet strimlet kjøtt, fra kjøttdisken. Denne oppskriften er nok til 4 store lefser.

500 g kjøtt fra lammelåret, revet i strimler

8 ss BBQ-saus, gjerne Sweet Baby Ray’s Hickory

1/2 dl vann

Bland alt i en kjele. Settes på svak varme til det er gjennomvarmet. Legges i lefser sammen med salat, agurk og tomat i terninger og finhakket rødløk.

Om du ønsker andre smaker, kan du for eksempel servere lam i tortilla med coleslaw, raita eller tzatziki til.

Du finner oppskrift på coleslaw HER.

Oppskrift på tzatziki finner du HER

og HER er det oppskrift på raita.

 

Lam i tortilla
Lam i tortilla

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis. 

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese