Gratinerte tortillachips

Gratinerte tortillachips er enkelt å lage til mange, siden du brer tortillaene utover stekebrettet, legger fyllet oppa, ost på toppen og gratinerer i ovnen.

1 pk tortilla etter smak og behag. Jeg har brukt med ost og jalapeño

400 g karbonadedeig

1 finhakket løk

2 fedd finhakket hvitløk

1 pk revet ost

1 pk. tacokrydder, eller bruk hjemmelaget

Gratinerte tortillachips
Gratinerte tortillachips

Stek karbonadedeig, løk og hvitløk, bland i tacokrydder. Hell posen med tortillachips utover en langpanne, dekket med bakepapir. Bre kjøttblandingen over, dryss ost på toppen. Gratineres i ovnen på 225 grader, til osten er gyllen. Ta den ut før chipsen blir for brun.

 

Server gjerne gratinerte tortillachips med en god salat eller salsa og guacamole, som du finner oppskrift på her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese