Ukemeny for uke 36 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.
Mandag: Keema naan (kima nan)
![Ukesmeny for uke 36 Keema naan (kima nan)](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/3A8C4A82-C5CD-4376-A097-6EEADCD53BB2.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Tirsdag: Sitron- og urtebakt laks
![Ukemeny for uke 36 Sitron- og urtebakt laks](https://i0.wp.com/cdn.blogg.no/content/uploads/sites/322/2020/11/02125022/P1040345-1200x800.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Onsdag: Mongolsk biff
![Ukesmeny for uke 36 Mongolsk biff](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/P1070114.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Torsdag: Biffsnadder med grillet paprika
![Ukemeny for uke 36 Biffsnadder med grillet paprika](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1100464.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Fredag: Lam shawarma
![Ukemeny for uke 36 Lam shawarma](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1090719.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Lørdag: Baconsurret kylling med balsamico- og eplesaus
Baconsurret kylling med balsamico- og eplesaus
Dessert: Lemon curd med friske bær og noe sprøtt
![Ukemeny for uke 36 Lemon curd med friske bær og noe sprøtt](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/F5C5314B-D581-4439-B535-EB07F6102DC1.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Søndag: Svinesteik med rødkål og gammeldags brun saus
![Ukemeny for uke 36 Svinesteik med rødkål og gammeldags brun saus](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/P1080977.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Dessert: New York Cheesecake
![Ukemeny for uke 36 New York Cheesecake](https://i0.wp.com/e6d2y9fwjvj.exactdn.com/wp-content/uploads/6ea9f-p1000649-2016656-9-1511507330472.jpg?resize=750%2C500&ssl=1)
Ukemeny for uke 36 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.
Du finner flere spennende og varierte menyer HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.