Tabascosild

Herring is fun, fast and easy to make. The only thing that takes time is the wait, but this time can be used for lots of other things. Many of the herring recipes have been inherited and made for several generations, but this was composed here in the house a few years ago, and is very popular with us.

16 kryddersildfileter

1 dl rapsolje

1 dl 7 % eddik

4 ss vann

1 dl tomatpuré

3 dl sukker

2 knivsodd pepper

1 løk i skiver

1 rødløk i skiver

1 glass soltørket tomat i biter inkludert oljen

2 laurbærblader

1 ts tørket dill

Noen dråper tabasco

Det er viktig å lese på pakken, for å sjekke om silden må vannes ut før bruk, for noen av dem er veldig salte. Når silden er klar til bruk, deles den i passe biter og blandes med rapsolje, eddik, vann, tomatpuré, sukker, pepper, løk, rødløk, soltørket tomat inkludert oljen, laurbærblader og litt tørket dill. Smak til med tabasco, slik at det blir litt sting i sausen.

Let the tabasco herring stay cold for a minimum of 2 days, so that the flavors settle.