Libanesisk mat er en blanding av sør, vest og øst. De serverer meze, som er spennende småretter. De er glade i salater i glade farger. Maten smaker mye, men er ikke spesielt sterk.
Oppskrifter fra Libanon:
- Gadjar halwa – en deilig dessert
- Helstekt kylling med preserverte sitroner og potetstabler
- Hjemmelaget kebab i pita – sunnere og bedre
- Hummus
- Hummus – lettvint og godt
- Kebab av lammedeig
- Libanesisk 7-krydder
- Libanesisk kylling i pitabrød
- Libanesisk lam og ris
- Libanesiske biffstrimler i pita med yoghurtsaus
- Mango- og karridressing
- Pannebrød
- Pitabrød
- Preserverte sitroner
- Pulled pork inspirert av Libanon
- Salat med couscous og biffstrimler
- Tabbouleh
- Tagine med kjøttboller og tabouleh