Spinatsuppe

Spinatsuppe er en tradisjonsrik suppe over store deler av verden. Det vanligste tilbehøret er kokt egg, som deles i to og legges på toppen.

1 løk, finhakket
1 ss olivenolje
400 g frossen spinat
8 dl vann
5 ss grønnsaksfond, ev. grønnsaksbuljong
1/2 finsnittet purre
1 dl crème fraîche
Salt og pepper

Fres løken i oljen i noen minutter, til den er blank og gjennomsiktig. Legg i spinaten og la det frese et par minutter til. Tilsett vann, fond og purre. La det koke i ca. 5 minutter. Tilsett crème fraîche og kjør alt til en jevn masse med stavmikser. Smak til med salt og pepper.

Spinatsuppe kan gjerne serveres med godt brød. Du finner masse velsmakende brødoppskrifter her.

Du finner mange spennende suppeoppskrifter fra inn- og utland her.

Spinatsuppe med kokt egg
Spinatsuppe med kokt egg

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese