Karibisk mat er en fusjon av afrikansk, kreolsk, Cajun, amerindisk, europeisk, latinamerikansk, indisk , sørasiatisk, Midtøsten og kinesisk. Disse tradisjonene ble brakt fra mange forskjellige land da de kom til Karibia. I tillegg har befolkningen laget stiler som er unike for regionen. Det brukes mye mat fra havet.
Karibiske oppskrifter:
- Ananas med kokosis og karamellsaus
 - Arroz con coco med bacon
 - Bacalao fra Puerto Rico
 - Bahama mama
 - Bananpudding
 - Banansufflé
 - Barbacoa – Pulled pork goes texmex
 - Blushing Piña Colada
 - Brisen havfrue
 - Chapati
 - Coco colada
 - Empanadas
 - Eple- og pærechutney
 - Eple- og plommechutney
 - Eplechutney
 - Fersk tunfiskbiff
 - Friterte plantanas
 - Green Hawaii
 - Island affair
 - Jamaican mule
 - Karibisk kylling
 - Karibisk kyllingrett
 - Kokos mint Collins
 - Kokos- og ananasmartini
 - Kokosis med karamellsaus
 - Kokosis med vanilje
 - Kokospudding
 - Kokospudding med ananas i rom- og karamellsaus
 - Kokospudding med bringebærcoulis
 - Kylling i mangosaus
 - Kylling med mango, papaya og ingefær
 - Limesyltet løk
 - Malibu spritz
 - Nanbrød med chili
 - Nanbrød med koriander
 - Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø)
 - Painkiller
 - Panna cotta med kokos- og mango
 - Piña Colada
 - Piña Coladadessert
 - Pizza Jamaican style
 - Purple rain
 - Quesillo
 - Rekecocktail som i Karibia
 - Rumbanbu
 - Spiced planter’s punch
 - Syltet rødløk
 














































