Det tyske kjøkkenet er mer enn pølser, sauerkraut og øl.
De spiser mest svin, okse og kylling. Ørret er den mest populære fisken.
Tyske oppskrifter:
- Apfelstrudel med eple- og kanelsaus
- Apfelstrudel med hjemmelaget vaniljeis
- Djevelegg
- Helstekt gås med tranebærstuffing, rødvin- og portvinssaus og karamelliserte poteter
- Hjemmelaget pølse med rødkål
- Hugo
- Kyllingruller i ovnen
- Lammeskank i øl
- Lys lapskaus
- Mammas waldorfsalat
- Perfekt potetpuré
- Potetmos
- Snitsel med pommes noisettes og kaperssmør
- Snitsel med spennende potetsalat
- Spinatsuppe
- Svinesteik i sous vide med gammeldags brun saus
- Tilslørte bondepiker
- Tomatsuppe med egg
- Tyskland: Matmarked i Frankfurt
- Wienersnitsel