Malta har en variert matkultur og er påvirket av italiens, spansk, fransk og middelhavsmat. Selv om sjømat er veldig populært, kommer man ikke utenom de fantastiske kaninrettene de serverer.
- Aioli
- Biff- og baconsalat med balsamicodressing
- Bønneragu
- Carpaccio av tunfisk
- Djevelegg
- Dorade fra Sør-Europa
- Dorade med middelhavstilbehør
- Filopakket fiken med chèvre
- Kalv piccata
- Kanin som på Malta
- Kyllingsalat med krutonger
- Lammebollesuppe
- Lammeburger med smak av Middelhavslandene
- Limekylling
- Luftig olivenbrød
- Mammas minestronesuppe
- Olivenbrød
- Omelett med tomater og oliven
- Ovnsbakt dorade
- Ovnsbakt laks med parmesan- og persilletopping
- Pasta med fersk tunfisk
- Pasta med pepperrot- og blåskimmelsaus
- Pasta med salami og tomater
- Råstekte poteter
- Ravioli i tomatsaus
- Ravioli med ricotta, sopp og bacon
- Ravioli med soppfyll og salviesmør
- Risonisalat
- Småsinte ovnspoteter
- Snitsel med pommes noisettes og kaperssmør
- Spagetti med hummer
- Spekefat med middelhavssmaker
- Tunfisk med kremet kaperssaus
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.