Her finner du oppskrifter med forskjellige typer vilt.
- Bankekjøtt av elg

- Bidos – samenes nasjonalrett

- Brennende kjærlighet med elg

- Canadisk elggryte

- Élan bourguignon

- Elgboller med ramsløk

- Elgburger

- Elgekoklemos

- Elgfilet med persillerotpuré og en nydelig fløte- og konjakksaus

- Elgfilet med sjalottløktarte tartin, smørdampa rotgrønnsaker, potetroser og morell- og kirsebærsaus

- Elgfilet med soppsaus og timianpotetmos

- Elgfrikadeller med nøtter

- Elggryte – en helt nydelig en

- Elggryte med bacon

- Elgkaker i brun saus

- Elgkarbonader

- Elgkarbonader med deilig tilbehør

- Elglapskaus (brun lapskaus med elg)

- En helt nydelig viltgryte

- Enchiladas

- Fersk suppe med sur og søt saus med elg

- Finnbiff

- Finnbiff med potetmos

- Hakk

- Helstekt elgkalvfilet med blåskimmelsaus

- Hjort ytrefilet i sous vide med potetpuré og spennende blanding med epler, jordskokk, kantarell og tranebær

- Hjortebab

- Hjortebiff med tyttebærsaus

- Hjorteburger med deilig tilbehør

- Hjortegryte

- Hjortekarbonader med ertepuré og potetmos

- Hjortekarbonader med potetpuré

- Hjortekarbonader med potetsalat

- Hjortelapskaus

- Hjortesuppe

- Høstgryte med hjort

- Hotpot med hjort

- Indrefilet av hjort med rødbetepuré, portvinssaus og båtpoteter

- Indrefilet av reinsdyr med bakte perlepoteter og saus med sopp og blåskimmelost

- Indrefilet av reinsdyr med portvinsmarinerte kirsebær, soppduchesse, rødvin- og portvinsssaus

- Kavarma

- Kjøttpudding av elg

- Kjøttpudding av hjort

- Koklemos av elg – kjapt og enkelt

- Lasagne av elg

- Mørbrad av reinsdyr – med denne metoden får du det så mørt at du kan kutte den opp med skje

- Poronkeitto – reinsdyrsuppe

- Pulled hjortenakke

- Rådyrstek med fløtegratinerte rotgrønnsaker og eple- og portvinssaus

- Reinsdyrbiff med rødvinssaus og gulrot- og sellerirotpuré

- Reinsdyrbiff med viltsaus, båtpoteter, kantareller og romanesco

- Reinsdyrfilet med jegersaus

- Reinsdyrfilet med madeirasaus og rosenkål, bacon og kantareller

- Reinsdyrfilet med portvinssaus og grilla grønnsaker

- Reinsdyrgryte

- Reinsdyrhakk med potetlokk – sheperds pie

- Reinsdyrmørbrad med bønner, fløtegratinerte poteter og madeirasaus

- Reinsdyrplomme med rødvinssaus

- Reinsdyrtaco

- Rypebryst med tyttebærsaus og saltbakte poteter

- Taco med kjøttdeig

- Tjelknøl – en svensk spesialitet

- Villsvinfilet































































