Her finner du matretter som passer på hytta i Brekkestø
- Bakt potet – en lunsj eller kveldskos som lager seg selv
- Bakt potet med gravlaks og kald rømmesaus
- Bananpannekaker med lønnesirup
- Banoffeepie
- Barbacoa – Pulled pork goes texmex
- Blåskjell garam masala
- Blåskjell med blåskimmelost og urter
- Blåskjell med karri og deilig skalldyrsaus
- Blåskjell med smak av Østen
- Blåskjell på italiensk vis
- Börek (banitsa) med lammekjøttdeig
- Bruschetta
- Fish and chips
- Fiskesuppe med selvfisket fangst på hytta
- Flødebollekage
- Fresas con crema
- Fylt brød
- Gratinerte blåskimmelpoteter
- Gresk pulled pork
- Gresk, bakt potet
- Grillet banan med smeltet sjokolade
- Grillspyd med appelsinsaus
- Grillspyd med gratinerte blåskimmelpoteter
- Hjemmelaget baconburger med coleslaw
- Kokos- og mangopai
- Kokoskylling
- Kylling kabsa
- Kyllingsalat med karri og ananas
- Kyllingsalat med karri og eksotisk frukt
- Kyllingspyd med honning og rubb
- Laks med smak av Østen
- Lam sous vide med mammas deilige saus og hasselbackpoteter
- Lammeburger med smak av Middelhavslandene
- Lammefilopai
- Long island iced tea
- Makrell i tomat – hjemmelaget
- Mandelkjernepudding med rød saus
- Maqluba – Maqlooba
- Minas fantastiske eplepai
- Moules frites
- Paella som Sør-Amerika
- Pære breeze
- Pæredessert med pisang ambon og after eight
- Pannekaker
- Pannekaker med banan og is
- Poke bowl med laks og chilimajones
- Pulled pork fra Israel
- Pulled pork inspirert av Libanon
- Pulled svin med steambuns
- Rekesalat med sting
- Sønnen i husets sataykylling
- Spareribs med coleslaw og båtpoteter
- Sticky pandanris med ananas
- Svinefilet med fløtegratinerte poteter og løk
- Tacosmørbrød
- Tapas – spanske småretter
- Toast – ostesmørbrød
- Tyrkisk pastasalat
- Vafler med is og bær til dessert