Agurksalat med asiatisk vri passer perfekt til mange asiatiske fiskeretter. Den er kjekk å bruke når du skal ha gjester, siden du gjerne kan lage den klar flere timer i forveien og bare sette den på bordet når gjestene kommer.
1/2 – 1 slangeagurk, avhengig av størrelsen
2 dl vann
1/2 dl eddik
2 ss soyasaus
1 ts reven ingefær
1 ss sukker
1/2 ts pepper
Bland vann, eddik, soyasaus, ingefær, sukker og pepper. Skjær agurken i tynne skiver. Jeg bruker ostehøvel, som gjør det enkelt og skivene blir flotte og jevntykke. Legg agurken i eddikblandingen og la det stå og trekke i kjøleskapet i minimum 1 time.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.
1 kyllingbryst person, saltet, pepret og brunet i litt smør 1/2 løk i strimler, brunet i litt smør 2 never spinat, dampet i en blanding av smør, vann og kyllingfond 1/2 vårløk i strimler 1/2 rød paprika i strimler
Legg superris i bunnen av en bolle. Dander de andre ingrediensene rundt. Dryss over sesamfrø. Server poke bowl med poke saus, som helles over, før alt blandes. NAM! Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din













