Det ligger mye informasjon om Japans nasjonaldag på nettet og mange forskjellige datoer. 11 februar er den nasjonale stiftelsesdagen og er nok den mest riktige, men de feirer også keiserens bursdag 23. desember.
Mattradisjonene i Japan er annerledes enn andre asiatiske land. I Japan er man nøye med å bevare den naturlige smaken og bevare den under tilberedningen. Det brukes mye ris og fisk. Sushi er nok det mest kjente av den japanske maten, men de er også kjent for storfe fra Kobe, som lever i luksus med daglig massasje.
Det ligger mye informasjon om Japans nasjonaldag på nettet og mange forskjellige datoer. 11 februar er den nasjonale stiftelsesdagen og er nok den mest riktige, men de feirer også keiserens bursdag 23. desember.
Mattradisjonene i Japan er annerledes enn andre asiatiske land. I Japan er man nøye med å bevare den naturlige smaken og bevare den under tilberedningen. Det brukes mye ris og fisk. Sushi er nok det mest kjente av den japanske maten, men de er også kjent for storfe fra Kobe, som lever i luksus med daglig massasje.
Det ligger mye informasjon om Japans nasjonaldag på nettet og mange forskjellige datoer. 11 februar er den nasjonale stiftelsesdagen og er nok den mest riktige, men de feirer også keiserens bursdag 23. desember.
Mattradisjonene i Japan er annerledes enn andre asiatiske land. I Japan er man nøye med å bevare den naturlige smaken og bevare den under tilberedningen. Det brukes mye ris og fisk. Sushi er nok det mest kjente av den japanske maten, men de er også kjent for storfe fra Kobe, som lever i luksus med daglig massasje.
Myanmar (tidl. Burma) feirer nasjonaldagen sin 4. januar etter at de ble selvstendige fra Storbritannia i 1948.
Myanmar har grense mot Bangladesh, India, Kina, Laos og Thailand. De har også en lang kystlinje mot Andamanhavet og Bengalbukta. Dette gjør at de har en spennende matkultur, preget av både nabolandene og havet. Du finner spennende oppskrifter fra Myanmar her.
Myanmar (tidl. Burma) feirer nasjonaldagen sin 4. januar etter at de ble selvstendige fra Storbritannia i 1948.
Myanmar har grense mot Bangladesh, India, Kina, Laos og Thailand. De har også en lang kystlinje mot Andamanhavet og Bengalbukta. Dette gjør at de har en spennende matkultur, preget av både nabolandene og havet. Du finner spennende oppskrifter fra Myanmar her.
Myanmar (tidl. Burma) feirer nasjonaldagen sin 4. januar etter at de ble selvstendige fra Storbritannia i 1948.
Myanmar har grense mot Bangladesh, India, Kina, Laos og Thailand. De har også en lang kystlinje mot Andamanhavet og Bengalbukta. Dette gjør at de har en spennende matkultur, preget av både nabolandene og havet. Du finner spennende oppskrifter fra Myanmar her.
Brasils nasjonaldag går helt tilbake til frigjøringen i 1822. Brasil er et av de mest fruktbare landene i verden og mattradisjonene er varierte. Maten i Brasil er påvirket av både italiensk, spansk, arabisk, afrikansk og asiatisk mat, og er derfor en spennende blanding. Ris og bønner hører med og serveres nesten alltid sammen med retter av kjøtt og fisk.
Brasils nasjonaldag går helt tilbake til frigjøringen i 1822. Brasil er et av de mest fruktbare landene i verden og mattradisjonene er varierte. Maten i Brasil er påvirket av både italiensk, spansk, arabisk, afrikansk og asiatisk mat, og er derfor en spennende blanding. Ris og bønner hører med og serveres nesten alltid sammen med retter av kjøtt og fisk.
Brasils nasjonaldag går helt tilbake til frigjøringen i 1822. Brasil er et av de mest fruktbare landene i verden og mattradisjonene er varierte. Maten i Brasil er påvirket av både italiensk, spansk, arabisk, afrikansk og asiatisk mat, og er derfor en spennende blanding. Ris og bønner hører med og serveres nesten alltid sammen med retter av kjøtt og fisk.
Brasils nasjonaldag går helt tilbake til frigjøringen i 1822. Brasil er et av de mest fruktbare landene i verden og mattradisjonene er varierte. Maten i Brasil er påvirket av både italiensk, spansk, arabisk, afrikansk og asiatisk mat, og er derfor en spennende blanding. Ris og bønner hører med og serveres nesten alltid sammen med retter av kjøtt og fisk.