Pastaskruer med indrefilet og blåskimmelsaus er super restemat etter en middag med helstekt indrefiler. Du kan også bruke ytrefilet, entrecôte eller annen biff.
Olje/smør
600 g ferdig stekt indre- eller ytrefilet delt i strimler
1 løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 pakke sjampinjong i skiver
1 ss kyllingfond
4 dl fløte
100 g blåskimmelost
Revet parmesan
Litt urter til pynt, f.eks. timian, basilikum eller oregano.
Nykvernet pepper
Pastaskruer, kokt etter anvisning på pakken.
Fres løk, hvitløk og sjampinjong i en blanding av olje og smør. Tilsett fond, fløte, og blåskimmelost. La det koke til det tykner. Smak til med salt og pepper. Bland inn kjøttet og pasta etter eget ønske. Dryss over reven parmesan,nykvernet pepper og litt urter.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.

Del aprikos, fiken og dadler i små terninger. Varm honningen i en kjele på lav temperatur sammen med frukten. Trekk kjelen til side og bland inn valnøtter og rosmarinblader. Hell blandingen over på et glass. Det smaker best om du lar det stå til neste dag, men det kan også spises med en gang, om du ikke har tid til å vente.


