Nyttårsaften er kvelden da det er morsomt å gjøre det lille ekstra, både med mat, drikke, borddekking og pynting. Her får du tips til alt sammen og jeg håper du blir inspirert.
- Andebryst sous vide med portvinssaus
- Baileysfudgekake
- Begersvingenlam – eller kampen om den grønne gørra
- Biff med hjemmelaget bearnaise
- Bord i svarte og grå nyanser
- Bordpynting i svart og gull
- Carpaccio
- Carpaccio av laks
- Clafoutis
- Crème brûlée
- Crumble – eller smuldrepai
- Deilig ostetallerken til dessert eller kveldskos
- Den danske broren til riskremen – Ris à la Mande
- Dillpannacotta med ørret, ørretrogn og reker
- Dronning Maudfromasj
- Elgfilet med soppsaus og timianpotetmos
- Færøysk eplekake
- Fruktsalat
- Gazpacho
- Godt nyttår til alle Aperitivos lesere
- Gratinert hummer – hummer thermidor
- Grillet indrefilet av lama
- Helstekt and med appelsinsaus
- Helstekt gås med tranebærstuffing, rødvin- og portvinssaus og karamelliserte poteter
- Helstekt kylling på grønnsaksseng
- Hummer med estragonsmør og potetpuré
- Indrefilet av lam med båtpoteter og mammas deilige saus
- Kalkun med deilig stuffing
- Kremet soppsuppe
- Kveitefilet med mandelflak og nydelig smørsaus
- Kveitefilet med stekt bacon, sylta agurk, gulrotpuré, ertepuré, bakt sjalottløk og pastissaus
- Kyllingfilet med bretagnesaus
- Kyllingfilet med parmesanpoteter og konjakk- og peppersaus
- Laksemousse
- Laksesuppe
- Lam sous vide med mammas deilige saus og hasselbackpoteter
- Limoncellotiramisu
- Mammas kalkun med waldorfsalat og fløtesaus
- Mølje – vår lunsj på julaften og nyttårsaften
- Naturlig og nordisk bord
- Nøttestek
- Nyttår i sjampanjefarge
- Nyttårsaften – dekking og pynting i sort, hvitt og sølv
- Nyttårsaften – hva i all verden skal jeg lage?
- Nyttårsaften i hvitt og sølv
- Nyttårsbord i svart, hvitt og gull
- Nyttårsfest
- Ostefylt kyllingfilet med potetpuré og en nydelig appelsinsaus
- Østers
- Ovnsbakt breiflabb i bacon med røstipoteter og blåskimmelsaus
- Pære- og blåskimmelgratinert hummer
- Panna cotta med bringebærcoulis
- Parmesangratinert hummer
- Pavlova
- Perfekt, hjemmelaget karamellpudding
- Pinnekjøtt med en helt nydelig saus
- Porchetta med appelsinsaus
- Rådyrstek med fløtegratinerte rotgrønnsaker og eple- og portvinssaus
- Reinsdyrfilet med portvinssaus og grilla grønnsaker
- Rekecocktail med sting
- Rekecocktail med sting og avokadokrem
- Riskrem med jordbærsaus
- Rødkål i ovnen
- Røykelaks med Skagensalat
- Salma med litt smak av Østen – nydelig og lettlagd
- Sellerirotsuppe
- Sjokoladefondant med Baileys
- Sjokoladepannacotta med karamelliserte nøtter, urtesukker og pikekyss
- Stuffing til kalkun – vår favorittstuffing
- Svart og gull på bordet
- Tiramisu – en deilig italiensk dessert
- Tjelknøl – en svensk spesialitet
- Tradisjonell spansk paella
- Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones
- Tunfisk på japansk vis
- Tunfisktataki
- Urtebakt lammecarré med fondantpoteter og bønner
- Vaniljefromasj med brente mandler og friske bær
- Velkomstmat
- Vitello tonnato
- Waldorfsalat
- Ytrefilet sous vide med pastinakkpuré og konjakk- og peppersaus