Asiatisk mat er like variert, som Asia er stort. Mye av maten har enkle råvarer, tilberedt med enkelt utstyr, utført på en enkel måte. Smakene er varierte, balanserte og har lokale ingredienser, krydder og sauser.
- 5-spice (5-krydder)
- 5-spice sliders
- Agurksalat med asiatisk vri
- Agurksalat til fiskeretter fra Sør-øst Asia
- Aloonan
- Amok trei – mok pa – fiskepakker med kokos
- Ananas med kokosis og karamellsaus
- Appelsinkylling
- Asiatisk biffpizza
- Asiatisk chimichurri
- Asiatisk gryte med nudler
- Asiatisk kylling i form
- Asiatisk kylling med ris
- Asiatisk kyllingform
- Asiatisk salat med indrefilet
- Asiatiske svinekoteletter med salat
- Baba ganoush
- Babka – cozonac med nøtte og mandelspon
- Bær med vaniljekesam og eggelikør
- Bakt laks med teriyakisaus, spinat og mangosalat
- Balandeliai – galumpkis – halupki – golubtsi – golabki – krautwickel – kāpostu tīteņi
- Bao buns med crispy kyllingbryst
- Basturma
- Bibimbap
- Biff chop suey
- Biff rendang
- Biff stroganoff
- Biff teriyaki – deilig mat fra Japan
- Biff teriyaki med nudler
- Biffsatay med jordbærsalsa
- Biffwok
- Blåskjell garam masala
- Blåskjell med mandel- og harissasaus
- Blåskjell med smak av Østen
- Börek (banitsa) med lammekjøttdeig
- Borsjtsj – rødbetsuppe
- Brokkolini gomaae
- Buble tea – boblete
- Bulgogi
- Bullet nan
- Burger med thaivri
- Burmesisk kylling
- Butter chicken
- Cabaret
- Cacık – jajik – jajeek – tarator – ταλαττούρι – mast o khiar – ovdukh
- Chapati
- Couscous
- Couscoussalat
- Crispy duck – en kinesisk favoritt hos oss
- Crying tiger
- Dak Gogi – koreansk BBQ-kylling
- Dal med torsk og linser
- Deilige grillspyd
- Doi murgi – kyllinggryte fra Bangladesh
- Dolma med kjøtt
- Dressing til bao buns
- En rask wok fra Sørøst-Asia
- Eple- og pærechutney
- Eple- og plommechutney
- Eplechutney
- Fattoush
- Fersk tunfiskbiff
- Filopakket fiken med chèvre
- Fisk i bao buns
- Fiskesuppe av blåskjellkraft
- Flogeres
- Fried rice
- Friterte plantanas
- Gadjar halwa – en deilig dessert
- Gado gado
- Gin and tonic (GT) eller “badevann”, som vi kaller det
- Glaserte svinekotelettspyd
- Granateplelaks
- Grillet tunfisk med nudler og thaisalat
- Grillspyd av kylling med gul ris og raita
- Grillspyd fra Myanmar
- Grillspyd med kalv og gul ris
- Grillspyd med kylling og kalv
- Grillspyd med lam og paneer
- Grillspyd med lam og tzatziki
- Grønn curry kyllingsuppe
- Gul fiskecurry
- Gulasjsuppe
- Gulrotraita
- Hainanesisk kyllingris
- Hamburgerdressing med sriracha
- Havregrøt
- Hjemmelaget kebab i pita – sunnere og bedre
- Hot kyllingsalat
- Hot tomatsuppe
- Hummus
- Hummus – lettvint og godt
- Hvit thaipizza
- Indiske reker
- Indrefilet med asiatisk chimichurri
- Indrefilet med couscoussalat og cacık – tzatziki
- Innbakt svinefilet med sursøt saus
- Jajangmyeon (Zha Jiang Mian) uten kjøtt á la jr.
- Japansk fiskesuppe med tofu og omelett
- Japansk ramensuppe med pankokylling